2dehandslaptops en Road2Work

2dehandslaptops en Road2Work

 2dehandslaptops.nl werkt intensief samen met Road2Work in Ede. Deze organisatie is opgezet met de achterliggende gedachte dat er veel mensen zijn die langdurig werkloos zijn, maar door diverse oorzaken niet meer in staat zijn om zelfstandig werk te vinden. Vaak blijkt dat er een grote drempel ontstaat in het sollicitatieproces als iemand langer dan een jaar thuis zit. Daarom heeft Road2Work op een bedrijfsmatige wijze leer-werkplekken ingericht waar re-integranten samen werken in de richting van betaald werk.

road2work-logoRoad2Work sorteert en verwerkt jaarlijks meer dan 2000 ton aan elektronisch afval en is daarvoor

WEEE-labex gecertificeerd. Onder andere demonteren de medewerkers zo’n 7000 computerkasten. Daardoor ontstaat een keur aan bruikbare onderdelen.  2dehandslaptops.nl koopt dit in om reparaties uit te voeren of om onderdelen voor een lage prijs te kunnen verkopen. Deze producten worden uitvoerig getest en incl. garantie verkocht. Zo helpen we elkaar en zorgen samen voor minder verspilling en afval. Uiteraard kunt u ook bij ons uw computer afval inleveren, wij zorgen ervoor dat dit naar Road2Work gaat.

N.B. Harde schijven en andere datadragers blijven altijd bij Road2Work en worden vernietigd.

Samen sterk:

1: Door recycling minder verspilling
2: Re-integratie voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt
3: Minder afval dus beter voor het milieu

Door samenwerking en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen werken we samen stap voor stap aan een betere wereld.

Team 2dehandslaptops.nl

1 thought on “2dehandslaptops en Road2Work

  1. Dit is nu een initiatief, waar heel veel ondernemrs een voorbeeld aan kunnen nemen, wat hout snijdt en niet is gebaseerd op loze beloften. Klasse!
    Ik kom nu een paar bij 2dehands Laptops en kan niet anders zeggen als dat mij dat héél goed bevalt. Jong gebruikte Laptops mèt garantie èn tegen zeer aantrekelijke prijzen en een goede service. Kortom, ouders met studerende kinderen, 50+ers, iedereen moet daar zijn computers kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *