Standaard garantietermijn verlengd naar 12 maanden!

Standaard garantietermijn verlengd naar 12 maanden!

Ondanks dat in veel gevallen de fabrieksgarantie van onze producten is verlopen, bieden wij per ingang van 01-03-2017 geen 6 maar standaard 12 maanden garantie! Wij vinden het namelijk belangrijk dat u zo lang mogelijk van een product kan genieten en geen last heeft onvoorziene kosten. Er zijn uitzonderingen mogelijk met een kortere garantietermijn, dan is dat expliciet gemeld bij het betreffende product.

garantie–        Garantie binnen de garantietermijn?

Gaat een product gedurende de afgesproken garantieperiode kapot? Dan heb je dus recht op garantie: wij zullen het product kosteloos repareren of vervangen

–        Garantie buiten de garantietermijn?

Wij zijn ervan overtuigd dat we u een deugdelijk product verkopen. U mag verwachten dat dit product meerdere jaren goed functioneert. Wel kan het zijn dat een 2dehandse accu eerder het vermogen verliest. Maar gaat het toch net buiten de garantietermijn stuk, zonder dat u er wat aan kan doen? Ook dan laten wij u niet zitten. In veel gevallen kunnen we met een gereduceerd tarief veel betekenen.

–        Kassabon nodig?

Een kassabon meenemen is het beste. Maar zelfs dat is niet altijd nodig. Wij registreren onze verkopen op naam. Wellicht kunnen wij uw aankoop terugvinden. Als u zich kunt legitimeren is dat voldoende. U kunt eventueel ook met een bankafschrift bewijzen dat u het product bij ons hebt gekocht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *