Stelling 2dehandslaptops: Er is geen IT afval!

Stelling 2dehandslaptops: Er is geen IT afval!

Doe mee met ons Circulaire Hardware Programma.

Lees eerst dit schokkende verhaal van de United Nations University NL 2017. Dit rapport biedt het meest uitgebreide overzicht van de wereldwijde statistieken van E-waste.
“Alle landen ter wereld hebben samen een verbluffende hoeveelheid van 44,7 miljoen ton E-waste gegenereerd, dit is bijna elk jaar ongeveer het gewicht van 4.500 Eiffeltorens. Per inwoner is dat 6,1 kilo E-waste in 2016. Dit was in 2014 nog 5,8 kg. De hoeveelheid E-waste zal naar verwachting toenemen tot 52,2 miljoen metrische ton, of 6,8 kg per inwoner in 2021”

Wilt u als school of bedrijf meewerken aan een Circulaire wereld en ervoor zorgen dat uw ICT-medewerkers meer tijd over hebben voor hun kerntaken? Wij komen u graag uitleg geven.

Wat is onze werkwijze?

  1. Wij demonteren en voeren uw afgeschreven hardware af, hierna wordt de hardware ontdaan van alle datadragers.
  2. De hardware wordt gecategoriseerd in klasse A, B of C. Te oude hardware wordt gerecycled.
  3. De hardware wordt volledig nagekeken, uitgerust met nieuwe en snelle SSD schijven en een legale Windows versie. Op deze hardware wordt 1 jaar garantie gegeven.
  4. Wij bieden deze hardware weer aan op een speciale portal waar uw medewerkers deze hardware tegen zeer gereduceerde prijzen kunnen aanschaffen inclusief 1 jaar garantie.

Op deze manier beschikt u weer over een snelle pc of laptop waar u nog jaren plezier van heeft.
Wij streven ernaar om de medewerkers van uw organisatie naar tevredenheid te bedienen van een goed en solide product. U ontvangt een certificaat van vernietiging data, daar dragen wij zorg voor. Data schijven worden vernietigd en SSD schijven gewiped, er is NIETS meer terug te halen.

De defecte en de te oude hardware wordt op een verantwoordelijke manier gerecycled, deze hardware gaat naar Road2Work te Ede. Dit is een recyclingbedrijf die mensen een nieuwe kans geeft weer op de werkvloer terug te komen. Zo is de cirkel rond. Beide partijen gaan voor een schoner milieu, doen iets tegen de wegwerpmaatschappij en zijn zich bewust van ons rentmeesterschap.

Het Hoornbeeck- en Lodenstein college en een aantal basisscholen gingen u reeds voor.

Dit zijn de voordelen voor uw organisatie:

1: Geen zorgen over uw data en oude hardware
2: ICT-medewerkers houden meer tijd over (hoeven niets meer klaar te maken voor leerlingen)
3: Uw medewerkers kunnen goedkoop inkopen op onze speciale portal
4: U doet mee aan de circulaire groene cirkel / MVO enz.

Vragen? Neem contact op met John Zeeman via telefoonnummer: 0318-551155 of stuur een e-mail naar: info@2dehandslaptops.nl

1 thought on “Stelling 2dehandslaptops: Er is geen IT afval!

  1. Kijk dat is niet zo maar snel geld maken maar zo te lezen is dit een heel compleet verhaal ten goede aan onze aarde en ons nageslacht. Netjes dat er bedrijven zijn die daar aandacht aan besteden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *